Praktische Zaken

Informatie en nuttige tips voor een verblijf in het Veluws Vakantiehuisje

GRATIS WIFI

De woonkamer is voorzien van digitale televisie met radio en dvd speler.

De keuken is voorzien van koelkast met vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, senseo apparaat, gewoon koffiezetapparaat, waterkoker. De keuken is tevens van alle gemakken voorzien qua koken en dergelijke. U hoeft geen kaasschaaf, kurkentrekker of blikopener mee te nemen. Keukenlinnen (2 theedoeken en 1 handdoek) aanwezig.

In het halletje vindt u een wasmachine + droger.

Eén slaapkamer is uitgerust met 2 boxspring bedden (matrassen 80 x 200). Naar keuze kunt u deze bedden los of bij elkaar plaatsen. Er is een 1 dekbed (190x 220) aanwezig en 2 dekbedden (140 x 200).

De andere slaapkamer is uitgerust met een stapelbed (matrassen 90x 200 en dekbedden 140 x 200).

De woning is geschikt voor 4 personen.

Alle vertrekken zijn voorzien van horren.

De woning is zeer geschikt voor honden liefhebbers, uw hond heeft een volledig omheinde 550 m2 grote tuin tot zijn beschikking.

Kolen BBQ, zandbak met divers speelgoed, dartbord met pijlen, sjoelbak, kaarten, diverse familiespelletjes en diverse boeken en tijdschriften aanwezig. Strijkbout, strijkplank, wasmand, droogrek en buiten grote droogmolen aanwezig.

Tuinstoelen en kussen aanwezig.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst betrekken.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 11.00 uur te verlaten.

Stroomverbruik en waterverbruik

Stroomverbruik en waterverbruik is bij de huurprijs inbegrepen.

Borgsom

Wij rekenen een borgsom van €75,-. Eventuele schade ontstaan tijdens uw verblijf wordt met de borgsom verrekend.

Schade aan de accommodatie

Wanneer u bij aankomst of tijdens uw verblijf schade aan de accommodatie of defecten aan de inboedel aantreft, dient u dit direct te melden bij ons. Ook schade of defecten ontstaan tijdens uw vakantie dient u direct te melden. Ook wanneer de woning bij aankomst niet schoon is verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te brengen.

Eindschoonmaak

Tijdens uw verblijf in het huisje wordt er niet schoongemaakt. Wij rekenen €35,- voor de eindschoonmaak.

Bedlinnen

Tijdens uw verblijf dient u zelf voor bedlinnen en badhanddoeken te zorgen. Keukenlinnen, matrassen, dekbedden (1x 2 persoonsdekbed en 5 x 1 persoonsdekbed) en kussens zijn wel aanwezig.

Kinderstoel/box/kinderbed/zandbak

Kinderbedje, box, wipper en kinderstoel zijn aanwezig. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Voor het kinderbedje moet u wel zelf een dekentje en bedlinnen meenemen en voor de box eventueel een boxkleed. Het kinderbedje is geschikt voor kinderen tot 2 jaar. In de tuin is een kleine zandbak met speelgoed aanwezig.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan maar dienen buiten het terrein van het huisje altijd te zijn aangelijnd. Eten en waterbak zijn aanwezig. Tevens kleine bench aanwezig. Neemt u uw huisdier mee op vakantie, dan dient u dit bij reservering aan te geven. Voor huisdieren rekenen wij geen extra kosten!!!! Uiteraard dient het huisje wel netjes opgeleverd te worden en verzoeken wij u uw eventuele huisdier(en) niet in de slaapkamers, op de bedden of op de bank toe te staan.

Verwarming/warmwatervoorziening

Het huisje wordt verwarmd door Centrale verwarming. Verwarming en warm water d.m.v. combi ketel. In elk vertrek is een verwarming aanwezig, in de slaapkamers en badkamer is deze afzonderlijk regelbaar. In de douche design radiator, lekker voor het drogen van de handdoeken.

Fietsverhuur

In de afsluitbare schuur staan 2 fietsen (waarvan 1 met een kinderzitje voorop) om bijvoorbeeld mee naar het dorp te fietsen (geen toerfietsen). Mocht u toerfietsen willen huren is dit mogelijk in Epe. Heeft u zelf fietsen meegenomen kunt u deze plaatsen in de schuur.

Parkeren

U kunt 1 auto parkeren bij de vakantiewoning voor het schuurtje. Mocht u bezoek krijgen of met meerdere auto's komen dan graag parkeren aan de hoofdweg.

De woning is niet geschikt voor rolstoelen.