Gastenboek

Gastenboek

Plaats een bericht in ons online gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
31 berichten.
Dinah jamlaij heeft geschreven op 10 mei 2021 om 19:08:
Samen met kleinkinderen Nora en Noël en zus Augie weekend in het huisje. Wat een leuk knus huisje, van alles voorzien. Fijne badkamer, keuken goed voorzien van alles. En de grote tuin, eekhoorn kunnen spotten en veel vogels. De Kids willen hier wonen! 1 dagje regen, toch naar de beeldentuin gegaan 7 minuten met de auto. Kom zeker nog een keer. Bedankt voor alles en ook de communicatie. Vriendelijke groet Dinah.
Frans en Annet heeft geschreven op 1 mei 2021 om 12:01:
We hebben de afgelopen week samen met onze (schoon)moeder in jullie knusse huisje gezeten, wat van alle gemakken is voorzien. Fijn dat er rondom het huisje een heerlijke tuin is, waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Vlakbij het huisje kun je al heerlijke wandelingen maken en ook bij de Redderklippen (aan de noordkant van Epe), waar we vele voetstappen hebben liggen. Kortom, we hebben er een fijne vakantie op zitten, mede dankzij jullie fijn gelegen en goed ingerichte vakantiehuis!
Hans & Brenda heeft geschreven op 8 februari 2021 om 12:39:
Wat een leuk, compleet huisje. Heerlijk relaxen en genieten van de omgeving. Echt alles is in het huisje aanwezig. Als kers op de taart kwam koning winter langs en maakte alles nog mooier. Echt een aanrader! Heerlijke bedden, goede douche, complete keuken. Top!!!
Roel en Janine Valenteijn heeft geschreven op 27 juni 2020 om 11:44:
Heerlijke midweek genoten in dit huisje waar we van alle gemakken waren voorzien. Helaas was het vreselijk warm dus niet veel ondernomen. Wel een fietstocht gemaakt (op de aanwezige, prima fietsen) en een wandeling in het bos. Voor herhaling vatbaar!!!
Anita en Rob Stam, Hoorn heeft geschreven op 14 juni 2020 om 11:54:
6 tot en met 13 juni waren wij te gast in het Veluwe Vakantiehuisje. Fijne week gehad ! Huisje met alles er op en er aan, volop privacy. Prachtige fietstochten gemaakt in de Veluwe.....prima fietsen beschikbaar. Contacten met Winrick en Inge waren uitstekend.
Sjaak en Ans van Aalten heeft geschreven op 30 mei 2020 om 11:54:
Wat een mooi huisje, aan het eind van zandpad dus met niemand iets te maken.en die rust! Echt een aanrader! Huisje was schoon en alles aanwezig. Een heerlijke week gehad.! Vr. Groet
Fam van der Tor heeft geschreven op 20 mei 2020 om 11:55:
Super leuke vakantie gehad. Lekker weer dus heerlijk gewandeld en gefietst. In het huisje alles aanwezig wat je maar kan wensen. Eekhoorns vogels elke dag gezien. Een echte aanrader
Hennie Griepsma heeft geschreven op 1 mei 2020 om 11:55:
We hebben een heerlijke midweek in jullie huisje gehad! Een warm welkom met een streekproduct. Communicatie verliep vlot, sleutel via code bij het huisje, heel prettig om er zo even op uit te kunnen. Alles was erg schoon en comfortabel, bedden lagen lekker, zeer complete inventaris, mooie omsloten tuin met als aangename gasten 2 eekhoorns en veel vogels. Het huisje is rustig gelegen, als start voor mooie wandelingen. Op wat kleine klusjes ter verbetering na, was het perfect. Bedankt en voor herhaling vatbaar!
Eva heeft geschreven op 13 april 2020 om 11:55:
Wat een fijn huisje in een geweldige omgeving. Heel compleet ingericht, fijne tuin rondom met veel vogels en lekker rustig. Goede wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt. Op loopafstand van centrum van Epe. Hele fijne vakantie gehad, samen met mijn katten die van de grote tuin hebben genoten. Graag tot ziens!
Anneke & Jeffrey Baumgarten heeft geschreven op 20 oktober 2019 om 11:55:
We hebben de afgelopen week geweldig genoten van dit knusse huisje, het ontbrak ons aan niets. We komen graag nog eens terug. Groetjes, Anneke & Jeffrey