Het huisje

Het vakantiehuisje

Natuurlijk genieten bij het Veluws Vakantiehuisje in Epe

IMPRESSIE

Wij geven u graag een impressie van het Veluws Vakantiehuisje, waar u heerlijk kunt genieten van uw rust en de prachtige omgeving van Epe kunt ontdekken.

Beschikbaarheid

PRAKTISCHE ZAKEN

Aankomst & vertrek

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst betrekken. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 11.00 uur te verlaten.

Parkeren

U kunt 1 auto parkeren bij de vakantiewoning voor het schuurtje. Mocht u bezoek krijgen of met meerdere auto's komen, dan graag parkeren aan de hoofdweg.

Slaapkamers

2 slaapkamers. Slaapkamer 1 met 2 boxspring bedden en slaapkamer 2 met 1 stapelbed. Tijdens uw verblijf dient u zelf voor bedlinnen en badhanddoeken te zorgen. Keukenlinnen, matrassen, dekbedden (1x 2 persoonsdekbed en 5 x 1 persoonsdekbed) en kussens zijn wel aanwezig.

Keuken

De keuken is van alle gemakken voorzien, Senseo apparaat, filter koffie, waterkoker, afwasmachine, oven en diverse keukengerei is aanwezig. Zelfs aan de verbandtrommel en pleisters is gedacht.

Extra's aanwezig

Kolen BBQ, zandbak met divers speelgoed, dartbord met pijlen, sjoelbak, kaarten, diverse familiespelletjes en diverse boeken en tijdschriften aanwezig. Wasmachine, droger, strijkbout, strijkplank, wasmand, droogrek en buiten grote droogmolen aanwezig.

Wifi

Er is in het huisje gratis WiFi aanwezig.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan maar dienen buiten het terrein van het huisje altijd te zijn aangelijnd. Eten en waterbak zijn aanwezig. Tevens kleine bench aanwezig. Neemt u uw huisdier mee op vakantie, dan dient u dit bij reservering aan te geven. Voor huisdieren rekenen wij geen extra kosten! Wij verzoeken huisdier(en) niet in de slaapkamers, op de bedden of op de bank toe te staan.

Uitgebreide tuin

Volledig omheinde 550 m2 grote tuin. Beschikt over tuinstoelen en kussen.

Extra's voor kinderen

Kinderbedje, box, wipper en kinderstoel zijn aanwezig. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Voor het kinderbedje moet u wel zelf een dekentje en bedlinnen meenemen en voor de box eventueel een boxkleed. Het kinderbedje is geschikt voor kinderen tot 2 jaar. In de tuin is een kleine zandbak met speelgoed aanwezig.

Fietsen

In de afsluitbare schuur staan 2 fietsen (waarvan 1 met een kinderzitje voorop) om bijvoorbeeld mee naar het dorp te fietsen (geen toerfietsen). Heeft u zelf fietsen meegenomen? Deze kunt u plaatsen in de schuur.

Verwarming & warmwatervoorziening

Stroomverbruik en waterverbruik is bij de huurprijs inbegrepen. Het huisje wordt verwarmd door Centrale verwarming. Verwarming en warm water d.m.v. combi ketel. In elk vertrek is een verwarming aanwezig, in de slaapkamers en badkamer is deze afzonderlijk regelbaar. In de douche design radiator, lekker voor het drogen van de handdoeken.

Schade aan de accommodatie

Wanneer u bij aankomst of tijdens uw verblijf schade aan de accommodatie of defecten aan de inboedel aantreft, dient u dit direct te melden bij ons. Ook schade of defecten ontstaan tijdens uw vakantie dient u direct te melden. Ook wanneer de woning bij aankomst niet schoon is verzoeken wij u ons daarvan op de hoogte te brengen.

Schoonmaak

Tijdens uw verblijf in het huisje wordt er niet schoongemaakt. Wij rekenen €45,- voor de eind schoonmaak.

Borg

Wij rekenen een borgsom van €75,-. Eventuele schade ontstaan tijdens uw verblijf wordt met de borgsom verrekend.

Rolstoel

De woning is niet geschikt voor rolstoelen.

Komt u ook natuurlijk genieten?

HEEFT U NOG VRAGEN?

Wij komen graag met u in contact!

Telefoon

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 06 - 55 3 083 31

E-mail

U kunt ons bereiken op het e-mailadres: info@veluwsvakantiehuisje.nl

Wij gaan graag in gesprek

Heeft u nog vragen? Vul het formulier in en wij gaan graag met u in gesprek